Notícies

Juny de 2017 - Informació general

El nou edifici de l'Hospital del Mar ja està en funcionament! Les imatges de la inauguració oficial i de la jornada de Portes Obertes, al Mar@laxarxa

El nou edifici de l'Hospital del Mar ja està en funcionament! Les imatges de la inauguració oficial i de la jornada de Portes Obertes, al Mar@laxarxa

Nova edició del MAR@laxarxa, el magazine digital del PSMAR

“Avui tenim el privilegi d’inaugurar unes millores encaminades a situar l’Hospital del Mar com un dels millors referents europeus en un sistema de salut", són algunes de les paraules que el President de la Generalitat, Carles Puigdemont, va escriure al llibre d’Honor de l’Hospital del Mar i on també va signar l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, amb motiu de l’acte d’inauguració del nou edifici. Al Mar@laxarxa trobaràs el text complet de Carles Puigdemont, l’escrit d’Ada Colau i la crònica amb imatges de l’acte i de la Jornada de Portes Obertes.

En l’àmbit de la recerca, identifiquem un tractament que aporta nous beneficis a pacients amb carcinoma uroterial, presentem les conclusions d'un estudi sobre el rebuig crònic del ronyó trasplantat a "La Marató dels investigadors 2011" i demostrem que l'obesitat abdominal augmenta més el risc de patir un ictus en dones que en homes.

A més, t’expliquem el projecte per lluitar contra l'estigma cap a les persones amb trastorn mental a les Xarxes de Serveis de Salut en el qual participa l’INAD i el treball guardonat amb premi de recerca de l'Associació Catalana d'Infermeria de Salut Mental (ASCISAM).

Tot això i molt més, ho trobaràs al Mar@laxarxa!

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat