Notícies

30 de maig de 2017 - Informació general

Trasllat d'Hospitals de dia al nou edifici B de l'Hospital del Mar

Trasllat d'Hospitals de dia al nou edifici B de l'Hospital del Mar

Des del 30 de maig fins al 6 de juny

Des del dia 30 de maig fins al 6 de juny es farà el trasllat d’alguns Hospitals de dia a la planta baixa del nou edifici B de l’Hospital del Mar. Adjuntem el calendari de trasllat:

  • 30 de maig Hospital de dia d'Oncologia i Hematologia.
  • 31 de maig Hospital de dia de Pneumologia.
  • 1 de juny Hospital de dia de Cardiologia, Endocrinologia, Neurologia, Neferologia i Reumatologia.
  • 6 de juny Hospital de dia de Digestiu.

Els Hospitals de dia, fins ara ubicats al mòdul prefabricat i en diferents àrees del centre, disposen d'espais més amplis, amb llum natural, que es compartimenten per a garantir la privacitat i el confort en els moments de major vulnerabilitat dels pacients. Alhora, s'incorporen còmodes sales d'espera per als familiars i es centralitza l'espera per les sortides en ambulància en un ampli i còmode vestíbul.

En total, 54 punts d'atenció per a l'assistència i tractament especialitzats en l'entorn hospitalari amb la comoditat de poder marxar el mateix dia a casa. L'equipament d'aquestes àrees s'ha fet en bona part amb les aportacions dels pacients que utilitzen freqüentment aquests serveis, gràcies al treball en grups focals. Coordinats per professionals, han analitzat la millor manera de ser atesos a les sales d'espera i de tractament a partir de la seva experiència, abordant temes com la privacitat, la comunicació o el confort.

 

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat