Notícies

22 d'abril de 2017 - Notes de Premsa

Ciències de la salut i de la vida a la vora del mar

Ciències de la salut i de la vida a la vora del mar

Jornada de Portes Obertes Campus Universitari Mar

Descobrir secrets al microscopi, aprendre a rescatar una aturada cardíaca o assistir a una masterclass de fisioteràpia són algunes de les activitats que oferirà el Campus Universitari Mar durant la seva jornada de portes obertes el 22 d'abril.

El dissabte 22 d'abril el Campus Universitari Mar obre les seves portes i convida tothom a conèixer la seva activitat docent. Al llarg de tot el matí, professionals i estudiants organitzaran tallers relacionats amb els graus en Biologia Humana, Enginyeria Biomèdica, Bioinformàtica, Medicina, Fisioteràpia i Infermeria. Grans i petits podran visitar els laboratoris i les aules i conèixer, a través de jocs i activitats, els ensenyaments i les aplicacions de les ciències de la salut i de la vida.

Veure cèl·lules pròpies al microscopi, aprendre a rescatar una aturada cardíaca, observar embrions de pollet en viu, assistir a una masterclass de fisioteràpia o convertir-se en professional de la infermeria per un dia són només alguns dels múltiples tallers que hi tindran lloc. A més, durant la jornada també s'hi impartiran les sessions informatives d'alguns dels graus.

El Campus Universitari Mar allotja la Unitat Docent Parc Salut Mar de la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Facultat de Ciències de la Salut i de la Vida de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), i l'Escola Superior d'Infermeria del Mar vinculada a  l'Hospital del Mar (ESIM-PSMAR). Aquest edifici, situat al carrer del Dr. Aiguader, forma part d'un projecte pioner de col·laboració interuniversitària en el qual s'imparteixen cinc graus: Biologia Humana (UPF), Enginyeria Biomèdica (UPF), Bioinformàtica (ESCI-UPF), Medicina (UPF-UAB), Fisioteràpia (UAB) i Infermeria (ESIM); a més dels múltiples estudis de postgrau que s'ofereixen. La vinculació directa amb l'Hospital del Mar i amb els centres de recerca ubicats a l'adjacent Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB), converteixen el Campus Universitari Mar en un clúster de coneixement en el que l'estudiant té accés a les pràctiques assistencials i de recerca més avançades.

Consulteu el programa sencer i inscriure-us aquí.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat