Notícies

4 d'abril de 2017 - Guardons

Marian Chavarría guardonada amb el Premi del Consell Català de Formació Professional a la seva trajectòria

Marian Chavarría guardonada amb el Premi del Consell Català de Formació Professional a la seva trajectòria

Marian Chavarría, directora de l'Institut Bonanova de FP Sanitària, ha estat reconeguda amb aquest guardó que el Consell Català de Formació Professional va crear l’any 2014. L'objectiu dels Premis a la trajectòria individual desenvolupada en el camp de la Formació Professional és reconèixer, valorar i fomentar les tasques individuals desenvolupades en aquest àmbit. Aquests premis volen distingir les tasques meritòries en activitats relacionades amb l'FP fetes a Catalunya, que destaquin pel seu significat, valor, dedicació, exempleritat, així com per l'adequació a les necessitats del mercat laboral, docència, aprenentatge, innovació, gestió, elaboració de metodologies i materials, entre altres.

Els premis van ser lliurats en un acte presidit per la consellera d'Ensenyament de la Generalitat, Meritxell Ruiz, i la de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa el passat 3 d’abril.

Els altres guardonats en la III edició dels premis van ser ell director de l'empresa Tallers, Antoni Miquel; el professor Francesc Ranchal; l'empresari Gaspar Espuña; el cap de serveis a l'empresa del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) Juan Pedro González ii la creadora de l'Institut de Formació Viària Teresa Coll.

El Consell Català de Formació Professional, que ha convocat els premis, és l'òrgan de consulta i assessorament en matèria d'FP de la Generalitat i, a més de l'Executiu català, participen organitzacions empresarials i sindicals.

T’animem a llegir l’entrevista a Marian Chavarría publicada en el darrer número del Mar@laxarxa.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat