Notícies

22 de desembre de 2016 - Notes de Premsa

Desenes de Pares Noel tornaran a caminar per les aigües de la Barceloneta, enguany serà pels nens amb la síndrome de Down i les seves famílies #ObjectiuDavid

Desenes de Pares Noel tornaran a caminar per les aigües de la Barceloneta, enguany serà pels nens amb la síndrome de Down i les seves famílies #ObjectiuDavid

El dissabte 24 de desembre tindrà lloc la 2a Remada Solidària de pàdel-surf organitzada per la Fundació Amics de l'Hospital del Mar i l'empresa Moloka'i Sup Center Barceloneta. Vàries desenes de Pares Noel faran un recorregut sobre les taules de pàdel-surf des de la platja de Sant Miquel (al costat de l'escultura dels cubs) fins davant de l'Hospital del Mar. La sortida està programada d'11 a 12 hores. 

L'objectiu és recaptar fons per al projecte de recerca desenvolupat per investigadors de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) i del Centre de Regulació Genòmica (CRG) que està dirigit a millorar les capacitats i l'autonomia de les persones amb discapacitat intel·lectual i la seva integració en la societat. 

Amics de l'Hospital del Mar hi serà present amb un estand per poder fer aportacions al projecte i on serviran xocolata calenta per als participants a l'acabar l'activitat. Per a qui desitgi més informació sobre aquest projecte es comptarà amb la presència del Dr. Rafael de la Torre, coordinador del grup de recerca en Farmacologia Integrada i Neurociència de Sistemes de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM).

Amics de l'Hospital del Mar és una Fundació privada sense afany de lucre que té com a missió aconseguir la col·laboració de ciutadans, empreses i entitats de la societat civil, per a contribuir a l'excel·lència en l'atenció a la salut de les persones.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat