Notícies

28 de novembre de 2016 - Guardons

Víctor Curull Serrano guardonat amb el Premi a l'Excel·lència Professional atorgat pel COMB

Víctor Curull Serrano guardonat amb el Premi a l'Excel·lència Professional atorgat pel COMB

És un reconeixement públic per a professionals amb un comportament exemplar en el terreny de l'assistència, l'educació mèdica, la recerca o la bioètica

El dilluns 28 de novembre es va fer l'acte de lliurament dels Premis a l'Excel·lència Professional 2016 que atorga el Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB). El Dr. Víctor Curull Serrano, cap de secció del servei de Pneumologia de l'Hospital del Mar, va ser guardonat en aquesta edició en la categoria de medicina hospitalària. Aquest és el tretzè any que es concedeixen aquests premis que s'atorguen als metges que han destacat durant l'any per la seva excel·lència, el seu recorregut professional, la seva honestedat, el seu compromís, el seu altruisme i la seva integritat.

Els Premis a l'Excel·lència Professional es concedeixen anualment des de 2004 a criteri dels jurats constituïts per metges i metgesses de reconegut prestigi, i són el reconeixement de la professió mèdica als professionals i equips assistencials que han destacat per una trajectòria exemplar d'exercici de màxima qualitat i per l'enaltiment dels valors que configuren el professionalisme mèdic. 

Els Premi abarquen els àmbits de medicina hospitalària, atenció primària, salut pública i mental, atenció sociosanitària, recerca biomèdica, educació mèdica i humanitats mèdiques. 

A l'acte institucional, hi van participar Oriol Junqueras, vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda; Jaume Padrós, president del CoMB; Elvira Bisbe, vicepresidenta del CoMB, i Gustavo Tolchinksy, secretari del CoMB.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat