Notícies

Del 5 de febrer al 31 de març de 2016 - Art-Usuari

Exposició fotogràfica “Trasplantament, vida i societat: un retrat dels valors del trasplantament”

Exposició fotogràfica “Trasplantament, vida i societat: un retrat dels valors del trasplantament”

Exposició fotogràfica sobre transplantament cedida per la Societat Catalana de Transplantament. Es tracta d’una exposició itinerant que també s’ha mostrat a altres hospitals de referència en trasplantament i que es podrà visitar al vestíbul de l’Hospital del Mar fins al 31 de març.

Aquesta exposició, que va néixer amb l'objectiu d'apropar el trasplantament a la societat en general i transmetre el missatge que el "trasplantament és cosa de tothom", està formada per un total de 28 fotografies. Els autors, alguns d'ells trasplantats renals, han volgut plasmar mitjançant la fotografia la visió que tenen dels trasplantaments

Aquestes fotografies són el resultat d'un concurs organitzat per la mateixa Societat Catalana de Transplantament en Col·laboració amb l'Agrupació Fotogràfica de Catalunya, l'Associació Fotogràfica de Sants, la Federació Catalana de Fotografia i la FATCAT obert a professionals, aficionats i tots aquells apassionats de la fotografia on el tema a tractar era el trasplantament d'òrgans i tot allò que l'envolta com ara donar, rebre, generositat, esforç, recerca, etc.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat