Notícies

5 de novembre de 2015 - Informació general

Els Amics de l'Hospital del Mar participen del #GivingTuesday amb un projecte de recerca en discapacitat intel·lectual. I tu, t'animes a col·laborar?

Els Amics de l'Hospital del Mar participen del #GivingTuesday amb un projecte de recerca en discapacitat intel·lectual. I tu, t'animes a col·laborar?

#GivingTuesday és un moviment global que vol incentivar i multiplicar les bones accions de les persones i que arriba per primera vegada a Catalunya el dimarts, 1 de desembre. L’objectiu és dedicar un dia a tot el món a celebrar l’acció de donar, ja siguin aliments, diners, temps (voluntariat), objectes de segona mà, etc. Però sobretot ha de ser el punt de partida per seguir donant i promovent la donació els altres 364 dies de l’any.

Els AMICS de l’Hospital del Mar volem participar del #givingtuesday amb un projecte de recerca en discapacitat intel·lectual. El nostre objectiu és crear un videojoc per millorar les capacitats cognitives de persones amb Síndrome de Down. Els diners recaptats serviran per dissenyar aquesta eina necessària per continuar el treball realitzat fins avui pels equips de Farmacologia Integrada i Neurociència de Sistemes de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) i el de Neurobiologia Cel·lular i de Sistemes del Centre de Regulació Genòmica de Barcelona (CRG).

I tu, t’animes a col·laborar?

Entra a l’enllaç Un videojoc per millorar les capacitats cognitives de persones amb Síndrome de Down i fes una donació! Per petita que et sembli es molt important. També ens pots ajudar a difondre la campanya!

És molt senzill, tens aquestes opcions:

  1. Fes-te una foto amb aquest cartell i puja-la a les teves xarxes socials amb el hashtag #GivingTuesday i #undiaperdonar @AmicsHMar.
  2. Reenvia aquest correu als teus amics, a la teva família. Parla del #GivingTuesday, d’#undiaperdonar i del nostre projecte. Com més gent ho sàpiga, millor!

Entre tots farem de l’1 de desembre #undiaperdonar per la #recerca, per la #salut, per la #vida.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat