Notícies

 • 20 de setembre de 2017 - Notes de Premsa

  Una nova tecnologia permet a les dones controlar la compressió de la mama durant la mamografia i poder reduir el dolor

  L’Hospital del Mar és el primer centre públic de l’Estat espanyol i un dels primers del món en utilitzar aquesta tecnologia de mamografia “anti estrès”

  L'Hospital del Mar serà el primer centre hospitalari públic de l'Estat Espanyol que incorpora una nova tecnologia que permet a les dones controlar la compressió de la mama durant la mamografia, a diferència de les mamografies convencionals, en què la compressió es realitza de manera automàtica o controlada pel tècnic de radiologia.

  més informació

 • 18 de setembre de 2017 - Notes de Premsa

  Entren en funcionament els nous serveis obstètrics i ginecològics de l’Hospital del Mar

  La nova àrea obstètrica prioritzarà l’atenció al part d’acord a les preferències de les mares, en espais grans, moderns i lluminosos i amb les mateixes opcions que en els centres obstètrics més punters

  Avui, dilluns 18 d'agost, s'ha posat en marxa els nous serveis obstètrics i ginecològics a la primera planta del nou edifici B de l'Hospital del Mar, inaugurat el passat mes de maig. La nova àrea compta amb un superfície total de 1.200 m² per a l'atenció d'urgències, 7 sales de parts i 2 quiròfans especialitzats amb tecnologia puntera.

  més informació

 • 18 de setembre de 2017 - Informació general

  Trasllat de les Urgències de Ginecologia i Obstetrícia al nou edifici B de l'Hospital del Mar

  A partir del 18 de setembre a les 9.00 hs

  A partir de les 9.00 hs del 18 de setembre les Urgències de Ginecologia i Obstetrícia s’ubicaran a la 1a planta del nou edifici B de l’Hospital del Mar. A continuació podeu consultar els circuits que seguiran les pacients.

  més informació

 • 13 de setembre de 2017 - Notes de Premsa

  eTRANSAFE: 40.000.000 € destinats a avaluar la seguretat de nous medicaments

  S'inicia el projecte europeu eTRANSAFE amb l'objectiu de millorar l'avaluació de la seguretat de nous medicaments mitjançant l'anàlisi integrat de dades

  Millorar la seguretat en el procés de desenvolupament de nous medicaments mitjançant la creació d'una infraestructura avançada d'integració de dades i la utilització de mètodes computacionals innovadors, és l'objectiu del projecte eTRANSAFE (Enhancing Translational Safety Assessment through Integrative Knowledge Management, o en català, Millora de l'avaluació de la seguretat translacional a través de la gestió integrada del coneixement).

  més informació

 • 31 d'agost de 2017 - Notes de Premsa

  Les malalties autoimmunes incrementen el risc cardiovascular i de mortalitat

  S’ha confirmat gràcies al seguiment de gairebé 1 milió de persones durant un període de sis anys

  Investigadors de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) i de l'IDIAP Jordi Gol acaben de publicar un article on es posa en evidència que les malalties autoimmunes augmenten significativament el risc cardiovascular i de mortalitat general. Això és particularment pronunciat en persones que pateixen artritis reumatoide o lupus eritematós sistèmic. A més, s'ha vist que les malalties inflamatòries intestinals, com la malaltia de Crohn o la colitis ulcerosa, incrementen el risc d'ictus i el de mortalitat per qualsevol causa. L'article es publica aquest mes a la prestigiosa revista Heart.

  més informació

 • 18 d'agost de 2017 - Informació general

  Nota d’agraïment de la direcció del PSMAR arran de l’atemptat a les Rambles de Barcelona

  La direcció del PSMAR vol agrair la predisposició i les més de cent trucades que es van rebre de professionals disposats a col·laborar en l'atenció a les víctimes i els familiars de l'atemptat de Barcelona. Van ser molts els professionals que es van personar a l'Hospital del Mar de manera voluntària i d'altres que, quan es va produir l'atemptat, encara estaven al centre i es van quedar fins la matinada realitzant tasques assistencials i de suport. 

  més informació

 • 16 d'agost de 2017 - Informació general

  Comunicat de la direcció arran de l'informe presentat per un col·lectiu d’infermers/es, auxiliars d’infermeria i portalliteres del servei d’Urgències de l’Hospital del Mar

  En relació a l'informe presentat per un col·lectiu d'infermers/es, auxiliars d'infermeria i portalliteres del servei d'Urgències de l'Hospital del Mar, on expressen una sèrie de preocupacions i problemes vinculats a la recent apertura dels nous espais del servei d'Urgències, la Direcció del PSMAR vol manifestar les següents consideracions:

  més informació

 • 31 de juliol de 2017 - Informació general

  A l'agost també hi haurà bus entre l’Hospital del Mar i el de l’Esperança

  Per poder accedir al bus i fer el desplaçament de manera gratuïta, és obligatori presentar el recordatori de la visita; poden fer ús del servei el pacient citat i un acompanyant. El nou bus llançadora disposa de quatre parades: Hospital del Mar (davant el CAP Barceloneta), Diagonal - Selva de Mar (parada TMB 1891), Diagonal - Roc Boronat (parada TMB 1880) i l'Hospital de l'Esperança. La primera sortida des de l'Hospital del Mar és a les 8.00 hores i l'última tornada des de l'Hospital de l'Esperança és a les 15.30 hores.

 • Juliol de 2017 - Informació general

  Els Projectes Estrella del PSMAR vénen per quedar-se i implantar la qualitat des dels professionals. Si vols conèixer alguns d'aquests projectes, entra al Mar@laxarxa!

  Nova edició del MAR@laxarxa, el magazine digital del PSMAR

  Els "Projectes Estrella" del PSMAR han demostrat des de la seva posada en marxa, ja fa 12 anys, que la qualitat comença per petits canvis molt concrets que fan que tot un procés rutlli d'una altra manera, incorporant la percepció del malalt i sense aferrar-se a les rutines. Si vols conèixer les iniciatives de millora de la qualitat de l'assistència adreçada als pacients que parteixin dels professionals, no et perdis el nou número del Mar@laxarxa!

  més informació

 • 26 de juliol de 2017 - Notes de Premsa

  L’Hospital del Mar reforça l’atenció oncològica a pacients amb càncer cutani d’elevada complexitat

  L’Hospital del Mar posa en marxa una unitat especialitzada en càncer cutani

  Amb l'objectiu d'aplicar les darreres novetats en tècniques diagnòstiques i terapèutiques, l'Hospital del Mar ha posat en marxa la Unitat de Càncer Cutani, que integra i optimitza tot el circuit d'atenció als pacients afectats d'un tumor de pell. Amb aquesta iniciativa es preveu agilitzar el diagnòstic i accelerar el tractament del càncer sobre la base d'un equip transdisciplinar, però, sobretot, oferir als pacients un procediment integral des del moment del diagnòstic fins al seguiment final de la malaltia.

  més informació

Campanyes internes

 • Pla d'igualtat del PSMar
 • Hospitals sense fum
 • Hospitals sostenibles

Xarxes socials

 • Twitter
 • Canal YouTube
 • Flickr

© 2006 - 2017 Parc de Salut Mar · Nota Legal | Política de Cookies | Accessibilitat