Notícies

 • Abril, maig i juny de 2017 - Art-Usuari

  "El taller de Malvin. Un món màgic per descobrir", exposició de Mònica Pujadas

  Exposicions a l'Hospital del Mar i a l’Hospital de l’Esperança

  Durant el mes d’abril, al passadís central de l’Hospital del Mar, i del 10 de maig al 30 de juny, a la cafeteria i al vestíbul de Consultes Externes de l’Hospital de l’Esperança, trobareu l'exposició "El taller de Malvin. Un món màgic per descobrir" de Mònica Pujadas. Es tracta d'una exposició de quadres infantils pintats a mà, amb pintura acrílica sobre tela de lli.

 • 20 de juny de 2017 - Notes de Premsa

  Identifiquen un tractament que aporta nous beneficis a pacients amb carcinoma uroterial

  L'administració de vinflunina aconsegueix un augment en el temps de supervivència i un retard considerable en la recaiguda de pacients amb carcinoma urotelial després de rebre tractament convencional

  Administrar vinflunina a pacients que ja han respost al tractament estàndard amb gemcitabina i cisplatí retarda la progressió del càncer a diferència dels tumors en els quals no fan tractament de manteniment i que reben una cura pal·liativa. En aquest segon cas, el tumor torna a progressar a curt termini. Els resultats han estat obtinguts de l'estudi MAJA, en el qual han participat 21 hospitals espanyols. Aquestes importants troballes van ser publicades el passat mes d'abril a la prestigiosa revista The Lancet Oncology, una de les publicacions de referència en el camp oncològic a nivell internacional.

  més informació

 • 7 de juny de 2017 - Notes de Premsa

  El nou edifici de l’Hospital del Mar ja ofereix una millor atenció en salut a la ciutadania amb l’equipament més innovador

  Avui ha tingut lloc la inauguració del nou edifici de l'Hospital del Mar, a càrrec del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i del conseller de Salut, Antoni Comín. Es tracta de la primera fase del projecte d'ampliació i remodelació de l'Hospital del Mar, que s'ha materialitzat en un edifici de 15.877 m² nous, distribuïts en quatre plantes: dues en soterrani i dues en alçada. Aquesta ampliació dels espais de l'Hospital ha suposat una inversió econòmica, entre obra i equipament, de 76 milions d'euros, dels quals la Generalitat de Catalunya n'ha aportat 42 i l'Ajuntament de Barcelona, 34.

  més informació

 • 6 de juny de 2017 - Informació general

  L'INAD col·labora en el projecte "Finestres de la ment" per lluitar contra l'estigma cap a les persones amb trastorn mental a les Xarxes de Serveis de Salut

  “Finestres de la ment” és un projecte que desenvolupa conjuntament l'Associació Salud y Família i l'Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions del PSMAR i utilitza metodologia innovadora que facilita el contacte continuat en primera persona amb els professionals de salut i situa la perspectiva i la participació de les persones amb trastorn mental al centre del projecte. L'objectiu és donar a conèixer els comportaments i actituds estigmatitzants més freqüents als propis professionals de salut i compartir amb ells un procés de reflexió i autovaloració sobre la seva pràctica real. Així mateix, es manté un contacte continuat per afavorir canvis en primera persona en la seva pràctica professional diària.

  més informació

 • 2 de juny de 2017 - Guardons

  Antoni Moreno professor de l'Escola Superior d'Infermeria del Mar guardonat amb el Premi de Recerca que atorga l'Associació Catalana d'Infermeria de Salut Mental

  El professor de l'ESIM, Dr. Antonio R. Moreno Poyato, va rebre el passat dia 18 de maig a la Sala Josep Marull el Premi de Recerca 2017 de l’Associació Catalana d'Infermeria de Salut Mental (ASCISAM) pel seu treball titulat: Mejorando la relación terapéutica en los cuidados enfermeros a través de la evidencia: una Investigación-Acción Participativa en unidades de agudos de psiquiatría

  més informació

 • 31 de maig de 2017 - Informació general

  Comunicat de la direcció sobre l'increment de plantilla a diferents serveis de l'edifici nou de l'Hospital del Mar

  En relació a la informació emesa pel Comitè d’Empresa del Parc de Salut Mar (PSMAR) relativa a la suposada manca de personal al servei d’urgències de l’Hospital del Mar, la direcció del PSMAR vol manifestar les següents consideracions:

  més informació

 • 30 de maig de 2017 - Informació general

  Trasllat d'Hospitals de dia al nou edifici B de l'Hospital del Mar

  Des del 30 de maig fins al 6 de juny

  Des del dia 30 de maig fins al 6 de juny es farà el trasllat d’alguns Hospitals de dia a la planta baixa del nou edifici B de l’Hospital del Mar. Adjuntem el calendari de trasllat:

  més informació

 • 25 de maig de 2017 - Informació general

  Inici de l'activitat del servei d'Oncologia Radioteràpica a l'Hospital del Mar

  Avui, 25 de maig, el servei d’Oncologia Radiotràpica inicia la seva activitat a l’Hospital del Mar que es trasllada des de l'Hospital de l'Esperança i així s'apropa als pacients dels districtes de Ciutat Vella i Sant Martí. El trasllat del servei permet un atenció oncològica integral a l'Hospital del Mar.

  més informació

 • 22 de maig de 2017 - Informació general

  S'amplia l'horari de consulta de la Unitat d'atenció al viatger de l'Hospital del Mar

  Visitarà tots els dies laborables de 15:00 a 19:0 h

  La Unitat d'Atenció al Viatger de l'Hospital del Mar ha ampliat l'horari d'atenció. La consulta està oberta tots els dies laborables de 15:00 a 19:00 h. Per demanar visita heu de trucar de 9:00 a 13:00 hores al 93 248 32 51 i 93 248 32 46 i de 15:00 a 19:00 hores al 93 248 38 82. També podeu enviar un correu a l'adreça electrònica: atencioalviatger@hospitaldelmar.cat.

  més informació

 • 22 de maig de 2017 - Informació general

  Més de 800 persones van participar a la Jornada de Portes Obertes del nou edifici de l'Hospital del Mar

  Usuaris i professionals van poder visitar les instal·lacions del nou Edifici B de l’Hospital del Mar. De les 10 a 13h, professionals de les diferents àrees van fer explicacions detallades dels espais i equipaments que s’estrenaven: els Hospitals de dia, l’ampliació de les Urgències, els acceleradors lineals d’última generació de Radioteràpia, els quiròfans de la nova àrea gineco-obstètrica i les sales de dilatació i part. A més, vam comptar amb uns convidats molt especials que van ser els encarregats de rebre als visitants: el Dr. Fleming, convidat il·lustre de l’Hospital del Mar el 1948, el Dr. Grau, el primer director de l’Hospital al 1914, la Mare Superiora i una de les infermeres que van rebre la Medalla de la Ciutat el 1942 pels serveis prestats durant l'epidèmia de tifus exantemàtic, un corredor que va ser atès durant els Jocs Olímpics de 1992 i una de les metgesses que va atendre al 1959 un brot de poliomelitis.  

  més informació

Campanyes internes

 • Pla d'igualtat del PSMar
 • Hospitals sense fum
 • Hospitals sostenibles

Xarxes socials

 • Twitter
 • Canal YouTube

© 2006 - 2017 Parc de Salut Mar · Nota Legal | Política de Cookies | Accessibilitat