Castellano

Escola Universitària d'Infermeria del Mar

CERCADOR
Ets a:
Portada >

Notícies

 • 23/12/2014

  VII Seminari Internacional d’Investigació en Infermeria

  El professor Antonio R. Moreno Poyato ha participat com a ponent convidat en el VII Seminari Internacional d’Investigació en Infermeria organitzat per la Facultat d’Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili, celebrat el dia 18 de desembre a Tarragona.

 • 15/12/2014

  Conclusions II Jornades d’Infermeria Humanista i VIH

  El passat dimecres 26 de novembre de 2014, es van celebrar les II Jornades d'Infermeria Humanista i VIH, organitzades pel Grupo Enfermero de Investigación y Cuidados en VIH (GRENFIC·VIH) de la Escola Superior d’Infermeria del Mar (centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra) a Barcelona.

 • 28/11/2014

  Resolució provisional d'adjudicació de places de mobilitat 2015/16

  Podeu consultar la resolució provisional d'adjudicació de places de mobilitat per al curs 2015/16 al document adjunt.

 • 27/11/2014

  Concessió de Beca del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona

  El professor Antonio R. Moreno Poyato de la Escola Superior d’Infermeria del Mar (ESIM) ha obtingut una beca de recerca del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona per al seu projecte titulat “Mejorando la relación terapèutica en los cuidados enfermeros a través de la evidencia. Una investigación – acción participativa en unidades de agudos de psiquiatría (PR 1915-14)”.

 • 25/11/2014

  Convocatòria ordinària de Beques d'Intercanvi de l'ESIM pel professorat docent i investigador - Curs 2015/16

  L'Escola Superior d'Infermeria del Mar (ESIM) convoca dues places de mobilitat pel professorat a temps complert d'aquesta Escola.

 • 21/11/2014

  I Trobada Família/Universitat ESIM

  Noranta persones, pertanyents a 30 famílies d'alumnes de primer curs, visiten l'ESIM i participen en la I Trobada Família-Universitat, organitzada per l'Escola Superior d'Infermeria del Mar, dilluns passat, dia 17 de Novembre. 

 • 17/11/2014

  Conclusions del XVIII Encuentro Internacional de Investigación en Cuidados

  Els professors de l’ESIM Toni Moreno i Sílvia Esteban han assistit al XVIII Encuentro Internacional de Investigación en Cuidados organitzat per la Unidad de investigación en Cuidados de salud (Investén-isciii) del Instituto de Salud Carlos III, que s’ha celebrat a Vitoria del 11 al 14 de Novembre, on aquest any hi han participat 23 països i 527 congressistes, dels quals 107 provenien de fora d’Espanya i 86 eren estudiants. S’hi han presentat un total de 433 treballs entre comunicacions, comunicacions orals breus i pòsters.

 • 11/11/2014

  Lectura de Treball de Fi de Màster de la professora Lourdes Mestres Camps (ESIM)

  Títol: "Dualitats, mil·ligrams d’esperances i pors. Creences i transicions de les persones que viuen amb tractament antiretroviral"  

 • 29/10/2014

  Campanya del donació de sang i teixits al Campus Universitari Mar - novembre 2014

  El proper dimecres 5 de novembre tindrà lloc la propera campanya del Banc de Sang i Teixits al Campus Universitari Mar. L'horari serà de 9:30 a 14:00 hores a l'aula 61.106-108 situada a la planta 1 de l'edifici del carrer Dr. Aiguader 80

 • 10/10/2014

  Resum i conclusions de la Jornada de salut mental i addiccions

  El proppassat 2 d’octubre es va celebrar la jornada de Salut Mental i Addiccions: “Drogues d’abús: mitjans de comunicació i tendències de consum”, organitzada per l’Escola Superior d’Infermeria del Mar (ESIM) amb el suport de l’Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions (INAD) i amb l’estreta col·laboració de l’Associació Benestar i Desenvolupament (ABD-ONG) i la Federació Catalana de Drogodependències. Aquesta jornada pretenia crear un espai de trobada entre persones procedents de diferents sectors de la societat relacionades amb l’àmbit de la Salut Mental i les Addiccions. La finalitat era poder compartir perspectives entorn a la situació social actual del consum de drogues d’abús, i poder reflexionar al voltant de l’evolució en la gestió de la informació sobre les drogues per part dels mitjans de comunicació.

© Escola Superior d'Infermeria del Mar 2009 - 2015 | Nota legal | Accessibilitat