Castellano

Escola Universitària d'Infermeria del Mar

CERCADOR
Ets a:
Portada >

Notícies

 • 15/02/2017

  Millor@: Inscripcions obertes

  Obert el període d’inscripcions de l’Espai de Formació complementària de postgrau-ESIM Millor@. 

 • 24/02/2017

  Premi de la Fundación Grünenthal en Dolor 2016

  En l’edició del 2016, el premi a la millor recerca clínica en dolor va recaure en l’estudi “ Fentanyl as pre-emptive treatment of pain associated with turning mechanically ventilated patients: A randomized controlled feasibility study “, de la Dra Gemma Robleda, professora de l’Escola Superior d’Infermeria Mar (ESIM).

 • 23/02/2017

  1ª Edició. Cicle de Cine-Fòrum "Cuidados de cine"

  Professora-coordinadora: Lourdes Mestres i Camps Curs acadèmic: 2016-2017 US AGRADA EL CINEMA???

 • 24/02/2017

  Projecte d'innovació docent a l'aula

  Les Dres. Gemma Robleda, Olga Canet i Pilar González, professores d'Infermeria de la ESIM, estan desenvolupant un projecte d'innovació docent a l'aula, a partir de la utilització de l’ESCAPE Room, la Fotolicitación i les Infografies, com a tècniques d'ensenyament-aprenentatge que estan tenint una resposta molt positiva per part de l'alumnat.

 • 24/02/2017

  Activitats del Programa de Responsabilitat Social de l'ESIM

  La sexòloga Carme Sánchez participa en una de les sessions preparatòries de la intervenció dels estudiants de 3r i 4t curs de l’ESIM a l’Escola de Salut de la Barceloneta.

 • 23/02/2017

  Gravació sessió interdisciplinària

  El proper dilluns 6 de març, TV3 gravarà una simulació interdisciplinària d'alta fidelitat desenvolupada per estudiants d'Infermeria (ESIM), estudiants d'Auxiliars d'Infermeria (IB) i estudiants de Medicina (UPF-UAB) per al programa Generació Digital. 

 • 17/02/2017

  La innovació multidisciplinària present al Màster en Anestèsia (MIA-ARID) de l'ESIM

  La sessió de noves tecnologies, en el context del màster d'infermeria aplicada a l'anestèsia, està aplicada per infermers d'anestèsia, anestesistes i enginyers del servei de l'anestèsia del centre Mèdic Teknon, professors de l'escola ESIM i col·laboradors d'UPC (Univesidad politècnica d'enginyeria).

 • 07/02/2017

  Oferta de treball - Tècnic/a superior en docència per a l'Escola Superior d'Infermeria del Mar (ESIM)

  En data 7 de febrer de 2017, és possible consultar la oferta de treball en relació amb el següent lloc de treball:

 • 19/01/2017

  Millor@ : Espai de Formació complementària de postgrau-ESIM

  L’espai “Millor@”, és un punt de trobada, per dur a terme programes docents de formació continuada complementària a grau dins de l’ESIM (Escola Superior d’Infermeria del Mar, centre adscrit a la UPF).

 • 31/01/2017

  Projecte RESET

  El COIB amb el desig de millora i fer un canvi en l’organització col·legial, posa en marxa el Projecte RESET que consisteix en la realització d’una sèrie de diàlegs entre infermeres i estudiants, a partir dels quals, es farà un anàlisi i que guiaran el canvi en el Col·legi d’Infermeria.

© Escola Superior d'Infermeria del Mar 2009 - 2017 | Nota legal | Accessibilitat