Castellano

Escola Universitària d'Infermeria del Mar

CERCADOR
Ets a:

Benvinguda

Benvinguts/benvingudes a l’Escola Superior d’Infermeria del Mar (ESIM), vinculada al Consorci Parc de Salut Mar, de Barcelona, i adscrita a la Universitat Pompeu Fabra. Com haureu pogut observar a la pàgina de notícies, s’ha produït un canvi a la direcció de l'ESIM. Des del dia 1 d’Abril, estic exercint com a directora d’aquesta Escola, en la qual els valors tradicionals de la Infermeria han estat el punt de referència per a la formació dels nostres alumnes. Al mateix temps, la innovació, la creativitat i l’esforç per la millora contínua formen part del quadern de bitàcola del nostre equip de professors i de totes les persones que presten servei a l’alumnat.

Ens avala una experiència de més de 30 anys, al llarg dels quals hem anat incorporant les noves estratègies d’ensenyament/aprenentatge recomanades per la comunitat internacional per aconseguir que els alumnes formats a l'ESIM es graduïn amb les competències necessàries per a exercir com a professionals reconeguts per la seva qualificació.

Agraïm profundament la confiança que heu dipositat en nosaltres, i és per aquest motiu que ens sentim més compromesos encara en una formació d’excel·lència pels nostres alumnes , conscients de que només una formació de qualitat els hi obrirà les portes al món laboral. Treballem per a que “estudiar a l'ESIM sigui un valor afegit pels nostres alumnes”.

Veniu a visitar la nostra Escola. Estarem encantats d’atendre-us!Dra. Lola Bardallo
Directora de l’ESIM

© Escola Superior d'Infermeria del Mar 2009 - 2017 | Nota legal | Accessibilitat