Castellano

Escola Universitària d'Infermeria del Mar

CERCADOR
Ets a:

Campus UniversitariEl Campus Universitari Mar forma part d’un projecte pioner de col·laboració interuniversitària, a l’edifici Doctor Aiguader hi conviuen tres institucions docents de l’àmbit sanitari: la Facultat de Ciències de la Salut i de la Vida de la Universitat Pompeu Fabra que imparteix el grau de Biologia Humana i Medicina ( aquest darrer conjuntament amb la Universitat Autònoma de Barcelona), la Facultat Autònoma de Barcelona que ofereix el grau en Medicina i l’Escola Superior d’Infermeria del Mar que imparteix el grau en Infermeria adscrit a la Universitat Pompeu Fabra. Aquestes tres institucions comparteixen l'edifici situat al C/ Dr. Aiguader, 80 de Barcelona

Els estudiants de les tres institucions comparteixen l’ús de les aules d’informàtica, de les sales d’estudi i les sales de reunions, així com les zones habilitades com a espais comuns de menjador.

La biblioteca del Campus Universitari Mar és compartida per tots els professors i estudiants de les tres institucions. Està situada a la planta baixa del edifici docent , tenint a l’abast de l’estudiant més de 10.500 volums de monografies i disposant d’espais aïllats per a la realització de treballs en grup i sales d’estudi. A la biblioteca també hi ha un despatx per al personal del Servei d’Informàtica, on donaran suport i servei als usuaris que ho necessitin.

Més informació

© Escola Superior d'Infermeria del Mar 2009 - 2018 | Nota legal | Accessibilitat