Castellano

Escola Universitària d'Infermeria del Mar

CERCADOR

NOTÍCIES

 • Resum i conclusions de la Jornada de salut mental i addiccions

  10/10/2014  El proppassat 2 d’octubre es va celebrar la jornada de Salut Mental i Addiccions: “Drogues d’abús: mitjans de comunicació i tendències de consum”, organitzada per l’Escola Superior d’Infermeria del Mar (ESIM) amb el suport de l’Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions (INAD) i amb l’estreta col·laboració de l’Associació Benestar i Desenvolupament (ABD-ONG) i la Federació Catalana de Drogodependències. Aquesta jornada pretenia crear un espai de trobada entre persones procedents de diferents sectors de la societat relacionades amb l’àmbit de la Salut Mental i les Addiccions. La finalitat era poder compartir perspectives entorn a la situació social actual del consum de drogues d’abús, i poder reflexionar al voltant de l’evolució en la gestió de la informació sobre les drogues per part dels mitjans de comunicació.

  Llegiu tota la notícia

 • Accés a Moodle i Campus virtual de Grau alumnes ESIM

  18/09/2014  Es  posa a disposició del alumnes de l'Escola Superior d'Infermeria del Mar la Guia d'ajuda per accedir al Moodle ESIM i al campus virtual de Grau.


   

  Llegiu tota la notícia

 • Convocatòria de Beques generals i Beques del Govern Basc pel curs 2014-2015

  02/09/2014


  Us comuniquem que ja està oberta tant la convocatòria de Beques Generals i de mobilitat per a estudiants universitaris com la convocatòria de Beques del Govern Basc pel curs 2014-2015.

  Llegiu tota la notícia

AGENDA

Parc de Salut Mar

Universitat Pompeu Fabra

CONTACTE I LOCALITZACIÓ

Escola Universitària d'Infermeria del Mar Campus Universitari Mar
Doctor Aiguader, 80

08003 Barcelona

Tel.: 93 248 39 32 / 33
Fax: 93 248 39 34

Vegeu l'ubicació a Google Maps

© Escola Superior d'Infermeria del Mar 2009 - 2014 | Nota legal | Accessibilitat