Agenda

16 d'octubre de 2017 - Jornades i Cursos

Jornada per a pacients amb dolor crònic "Al mal temps, bona música!"

Organitzada per la Unitat del Dolor de l'Hospital del Mar i la Comissió del Dolor del Parc de Salut MAR

Sota el títol ”Al mal temps, bona música!”, i coincidint amb el Dia Mundial contra el Dolor, s’organitza el dilluns 16 d’octubre la II Jornada per a pacients amb dolor crònic. La finalitat de la jornada és proporcionar al apcient uns coneixements i aprenentatges que l’ajudin a ser capaç de desenvolupar un procés que l’apropi a la seva nova realitat i diminuir el dolor. Enguany parlarem sobre la influència de la metereologia en l’estat d’ànim i el dolor, i dels efectes positius de la música en el nostre benefici físic i emocional.

El Dr. Antoni Bulbena, director de Docència i Recerca de l’Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions del PSMAR i catedràtic de la UAB, impartirà la conferència magistral “El temps influeix en el nostre estat d’ànim i en el dolor?”.

Després es farà la taula rodona “Musicoteràpia i dolor”, moderada pel Dr. Josep Planas, responsable de la secció de Cures Pal·liatives del PSMAR, i en què comptarem amb la Sra. Núria Escuder, Sra. Núria Escudé, directora del Màster en Musicoteràpia de la UB i de l'Institut Català de Musicoteràpia, el Sr. Rafael Ramírez, matemàtic i professor titular del Laboratori de Música i Aprenentatge Automàtic del Departament de Tecnologies de la Informació i la Comunicació de la UPF, el Sr. Pep Sala, pianista, guitarrista, compositor, arranjador, lletrista, productor musical, i un dels músics més influents dels darrers anys en la música catalana, i la Sra. Esther Vollmer, pacient.

L’aforament és limitat pel que cal confirmar assistència trucant al 932 483 396 o al 932 483 616. 

Per a més informació, podeu consultar el programa adjunt.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat