Agenda

17 de març de 2017 - Jornades i Cursos

I Jornades de Treball Social PSMAR: eines per a l'abordatge de la complexitat

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Treball Social, us convidem a la I Jornada de Treball Social del PSMAR que sota el lema “Eines per l’abordatge de la complexitat” es celebrarà el dia 17 de març de 2017 a la sala Marull de l’Hospital del Mar.

En aquesta jornada volem compartir amb els/les treballadores socials d'altres institucions diversos projectes d'innovació per abordar la complexitat de les intervencions en Treball Social amb el suport d'un model científic.

La intervenció del treballador social en l'àmbit sanitari es caracteritza per l'alta complexitat de les seves actuacions atès que, tant els factors biològics, com els psicològics i els socials tenen una gran influència en la malaltia i la seva evolució. Aquesta realitat complexa fa que sigui primordial la innovació de les nostres practiques amb propostes noves basades en el coneixement científic en la pràctica diària.

Aquesta jornada té com a objectiu donar a conèixer i compartir aquesta innovació en el camp del treball social, conformant un espai per a la reflexió.

 

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat