Agenda

15 de novembre de 2016 - Actes

500 OBEMARS, 500 pacients intervinguts de cirurgia bariàtrica a l'Hospital del Mar

Per commemorar-ho, el Professor Santiago Niño Becerra impartirà la conferència "Obesitat en temps de crisi"

Dimarts 15 de novembre a les 12:00 hs a la Sala Josep Marull celebrem els 500 pacients intervinguts de cirurgia bariàtrica a l'Hospital del Mar. Fa més de deu anys, amb il·lusió, esforç i rigor científic, vam iniciar el programa d’obesitat mòrbida i cirurgia bariàtrica per donar una resposta a les persones amb obesitat greu. Per a commemorar una data tan especial comptarem amb la presència del Professor Santiago Niño Becerra, que impartirà la conferència magistral Obesitat en temps de crisi.

El fotògraf Alessandro Vizenci presentarà el seu projecte Metamorphosis, un reportatge fotogràfic que va fer a la Sandra, una pacient de 31 anys que el 2014 va decidir intervenir-se a l’Hospital del Mar. L’Alessandro va fer un seguiment de tot el procés viscut, des d’abans de la presa de la decisió fins un temps després de la intervenció.

Esperem que us animeu a acompanyar-nos per gaudir amb nosaltres d'aquest acte tan emotiu.

L'aforament és limitat, pel que cal confirmar assistència trucant al 616 150 540 o enviant un correu electrònic a obemars@parcdesalutmar.cat abans del 10 de novembre

Per a més informació consulteu el programa adjunt.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat