Agenda

17 d'octubre de 2016 - Jornades i Cursos

I Jornada per a pacients amb dolor crònic "El dolor és inevitable, però el patiment és opcional"

Organitzada per la Unitat del Dolor de l'Hospital del Mar

Sota el títol "El dolor és inevitable, però el patiment és opcional", i coincidint amb el Dia Mundial contra el Dolor, la Unitat del Dolor de l’Hospital del Mar organitza el dilluns 17 d’octubre la I Jornada per a pacients amb dolor crònic. La finalitat de la jornada és proporcionar a les persones afectades per dolors crònics uns coneixements que els permetin disminuir el seu dolor i millorar el seu benestar. La Dra. Jenny Moix, doctora en Psicologia, professora titular de la Facultat de Psicologia de la UAB i escriptora del llibre "Felicidad flexible. Atrévete a romper tus propios esquemas", impartirà la conferència “Separant el dolor del patiment”. També es farà una taula rodona sobre la importància de l’actitud i la implicació dels pacients i una conferència - sessió pràctica sobre Mindfullness.

Amb aquesta jornada es vol ajudar el pacient a ser capaç de desenvolupar un procés que l’apropi a la seva nova realitat, que l’ajudi a disminuir el dolor a través del coneixement i la formació.

Acompanyar el pacient a iniciar un procés intern de reconciliació amb el seu propi cos i d’acceptació activa de la malaltia, i a adquirir nous hàbits de vida, com la pràctica d’activitat física i/o la gestió de l’estrès per exemple, que l’ajudin a millorar la convivència amb el dolor i la seva qualitat de vida.

L’aforament és limitat pel que cal confirmar assistència trucant al 932 483 396 o al 932 483 616. 

Per a més informació, podeu consultar el programa adjunt.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat