Agenda

6 de febrer de 2015 - Actes

La conferència "Malaltia subclínica de cor i cervell: el repte de la dècada", a càrrec de Valentí Fuster, inicia el Cicle de conferències del Centenari de l'Hospital del Mar

La conferència ha estat promoguda per la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat Autònoma de Barcelona i el PSMAR

Amb la conferència "Malaltia subclínica de cor i cervell: el repte de la dècada" a càrrec de l'eminent cardiòleg Valentí Fuster, director del Centro Nacional de Investigaciones Cardiovasculares Carlos III (CNIC) i director mèdic del Mount Sinai Medical Center de Nova York, s'inicia el Cicle de conferències del Centenari de l'Hospital del Mar. La conferència ha estat promoguda per la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat Autònoma de Barcelona i el PSMAR i es farà el divendres 6 de febrer a les 9:00 hs a la Sala Josep Marull de l'Hospital del Mar.

El Dr. Fuster plantejarà el repte actual de la nostra societat, que sovint s'auto-enganya per a creure que està bé, quan no ho està, i que no posa els mitjans suficients per estar-ho.

En els seus plantejaments, que abasten tots els públics i totes les edats, deixa clar que mai no és tard per posar els mitjans per a cuidar-se, i que per a fer-ho amb eficiència la clau no està en el cor sinó en el cervell, on es prenen realment les decisions per portar hàbits de vida saludables.

El Dr. Valentí Fuster afirma que cal promoure la salut més que no pas “prevenir” -un concepte que parla més de malaltia que no de salut- i saber activar la motivació a qualsevol edat per aconseguir un veritable impacte.

L'aforament ja està complet.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat