Agenda

24 de juny de 2014 - Actes

Els Pallapupas organitzen una festa familiar al Tibidabo per rebre l'estiu

Les famílies podran adquirir les entrades a meitat de preu i la recaptació es destinarà a omplir de riures els hospitals

Arriba el bon temps i amb ell l'alegria, el positivisme i el bon humor. Per això, el 24 de juny l'ONG Pallapupas organitza una festa solidària al Tibidabo perquè infants i adults puguin donar la benvinguda a l'estiu envoltats d'un ambient festiu i gaudint d'activitats plenes de diversió.

Serà una celebració de Sant Joan especial, perquè els Pallapupas crearan un ambient estiuenc i ple de color que es transformarà en energia positiva que, d'alguna manera, es traslladarà als nens i nenes hospitalitzats, ja que l'entrada és a benefici de la labor que l'ONG realitza en hospitals de tota Catalunya.

Aquestes són algunes de les activitats programades:

• Benvinguda marítima: els Pallapupas faran que l'entrada es converteixi en un mar i que, entre tots, se simulin les ones, els banyistes…

• Juguem al 4 en ratlla a la Plaça dels Somnis!: es formaran dos equips, el de les tovalloles i el dels flotadors per fer un 4 en ratlla humà sobre un tauler gegant.

• Zona chill-out: a la Festa Pallapupas també hi ha espai per a la relaxació, amb para-sols, tovalloles i zona de descans.

• La Piscina dels Pallapupas: una piscina molt especial, no estarà plena d'aigua, estarà plena d'imaginació. En ella, nens i nenes hi realitzaran balls sincronitzats amenitzats pels Pallapupas. La piscina viurà el seu moment culminant amb un festival del color, al més pur estil Holi, en el qual les famílies al complet s'impregnaran de colors per omplir-se d'energia i enviar-la en un pensament col·lectiu als nens i nenes hospitalitzats, perquè no deixin de ser nens ni de jugar per estar a un hospital.

• Sigues com un Pallapupas: tots podran sentir-se Pallapupas per un dia al photocall que l'ONG ha preparat per l'ocasió.

• El Missatge Pallapupas: els assistents elaboraran un mosaic amb un missatge esperançador per enviar als infants que es troben ingressats en centres sanitaris.

Per promocionar la Festa Pallapupas, l'ONG ha preparat una sèrie de vídeos, en to humorístic, que els usuaris poden votar a les xarxes socials de l'entitat. El vídeo més votat determinarà el look que portarà un dels Pallapupas al Tibidabo el dia 24 de juny.

Entrades a meitat de preu i, en aquesta ocasió, limitades. De venda exclusiva anticipada online a través de www.pallapupas.org i de www.atrapalo.com

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat