Agenda

 • 10 de juny de 2018 - Actes

  Si caminar és saludable, fer-ho amb bastons -i amb bona companyia!- encara ho és més. 4a Marxa Nòrdica del PSMAR

  Promoguda per la Comissió Hospital Sense Fum, el programa La Mar de Saludable! i la Fundació Amics de l'Hospital del Mar

  En el marc del Programa La Mar de Saludable! el 10 de juny tornem a caminar plegats amb motiu del Dia Mundial contra el tabac i a favor del projecte “Un Respir al Càncer” de la Fundació Amics de l’Hospital del Mar, un projecte de suport a pacients amb càncer i els seus familiars. Amb l’objectiu de promoure bones pràctiques de salut, us animem a gaudir d’aquesta activitat, i mentre fem salut, desconnectar, divertir-nos i compartir. Tot seguit trobareu informació sobre els beneficis de practicar la marxa nòrdica, la fitxa tècnica de l’activitat i l’enllaç per inscriure-us!

  més informació

 • 25 de maig de 2018 - Actes

  XX Memorial Dr. Lino Torre

  20 anys que commemorarem amb una conferència sobre el Dr. Rafael Pulido Cuchi i l'activitat quirúrgica en el tren hospital número 20 de la Guerra Civil Espanyola

  El proper 25 de maig a les 12:00 hs es farà a la sala Josep Marull de l'Hospital del Mar el XX Memorial Dr. Lino Torre. En el marc del lliurament del XIX Premi Dr. Lino Torre a la Recerca Quirúrgica i per commemorar aquesta data tan especial, es comptarà amb la participació del Dr. Carlos Hervás de la Fundació – Museu d’Història de la Medicina de Catalunya, que impartirà la conferència El Dr. Rafael Pulido Cuchi y la actividad quirúrgica en el tren hospital número 20 durante la guerra civil española. A part del Premi Dr. Lino Torre, també es lliurarà el Premi al millor resident 2017 del servei de Cirurgia General.  

 • 23 d'abril de 2018 - Actes

  Jornada de Portes Obertes de la nova àrea de Rehabilitació del Centre Fòrum

  Apropem els serveis als ciutadans

  El dilluns 23 d’abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, veniu a visitar la nova àrea de Reabilitació del Centre Fòrum. Posem a l’abast dels veïns i de les veïnes de Sat Martí i Ciutat Vella més de 1.000 m per oferir serveis de rehabilitació ambulatòria, i ho celebrem amb una Jornada de Portes Obertes. Hi haurà visites guiades, el taller “Aprèn a cuidar la teva esquena”, amb consells i pràctica d’exercicis físics, un aperitiu i, durant tot el matí, una paradeta amb flors i manualitats fetes pels usuaris del Servei de Rehabilitació Comunitària en Salut Mental del Centre Dr. Emili Mira.

  més informació

 • 8 de juny de 2018 - Jornades i Cursos

  III Jornades sobre ELA per a pacients, familiars i cuidadors

  Coneixement, consells i tallers pràctics

  La Unitat multidisciplinar d’ELA de l’Hospital del Mar i la Fundació Miquel Valls organitzen la III Jornada sobre ELA per a pacients, familiars i cuidadors el divendres 8 de juny al Campus Universitari Mar. La jornada vol proporcionar als pacients i els seus cuidadors coneixements i aprenentatges per augmentar el seu empoderament i contribuir en la millora del seu dia a dia i de les dificultats que provoca la malaltia.

  més informació

 • 1 de juny de 2018 - Jornades i Cursos

  Avançant en el dolor pèlvic crònic

  12a Jornada de la Unitat del sòl pelvià

  La Unitat del sòl pelvià organitza aquesta jornada que se celebrarà l’1 de juny a la Sala Josep Marull de l’Hospital del Mar i que enguany se centrarà en el dolor pèlvic crònic. L’objectiu de la jornada és clarificar diagnòstics i coordinar el tractament entre metges de família i especialistes.

  més informació

 • 18 de maig de 2018 - Jornades i Cursos

  2a icareCTG Masterclass - Monitorització fetal basada en Fisiopatologia

  El servei d’Obstetrícia i Ginecologia de l’Hospital del Mar coorganitza la 2a icareCTG Masterclass sobre Monitorització fetal basada en Fisiopatologia, el 18 de maig a l’Auditori del PRBB. La masterclass està impartida pel Dr. Edwin Chandraharan, cap de servei d'Obstetrícia de l'Hospital de St George's de Londres i director de Ginecologia i Obstetrícia a St George's University Hospitals NHS Foundation Trust durant 8 anys, fins el 2017. 

  més informació

 • Del 14 al 18 de maig de 2018 - Jornades i Cursos

  LXV Curs de Citologia Hematològica per a Hematòlegs

  Escola de Citologia Hematològica Soledad Woessner - Parc de Salut MAR

  Del 14 al 18 de maig e 2018 se celebra la seixanta-cinquena edició del Curs de Citologia Hematològica per a Hematòlegs organitzat per l'Escola de Citologia Hematològica Soledad Woessner - Parc de Salut MAR.

  més informació

 • 11 de maig de 2018 - Jornades i Cursos

  Actualització en Patologia Respiratòria. IV Edició

  L’11 de maig a la sala Charles Darwin del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona se celebrarà aquest curs adreçat a metges d'atenció primària i d'especialitats mèdiques que tenen la responsabilitat d'atendre pacients amb malalties respiratòries cròniques.

  més informació

 • 20 i 21 d'abril de 2018 - Jornades i Cursos

  8è Curs Actualització en Infeccions Cutànies

  Curs organitzat pels serveis de Dermatologia i Malalties Infeccioses de l'Hospital del Mar que es farà els dies 20 i 21 d’abril a la Sala Josep Marull. Com en anteriors ocasions, s'han escollit diferents temes que han tingut rellevància en els últims anys i així oferir, a través d'experts i en un breu espai de temps, les novetats i actualitzacions en el diagnòstic, la clínica i el tractament de les infeccions cutànies.

  més informació

 • 18, 19 i 20 d'abril de 2018 - Jornades i Cursos

  Ventilung 2018. VI Curs de fonaments bàsics en ventilació mecànica

  Organitzat pels serveis de Medicina Intensiva de l'Hospital del Mar i de la Vall d'Hebrón

  El 18, 19 i 20 d’abril es farà el VI Curs de fonaments bàsics en ventilació mecànica. Ventilung 2018 a l’Auditori de l’Edifici França. El curs s’adreça a tots els professionals de les Ciències de la Salut interessats en el tractament de pacients ventilats mecànicament, i té per objectiu que aquells reconeguin els fonaments bàsics de la ventilació mecànica i les seves principals aplicacions clíniques. 

  més informació

© 2006 - 2018 Parc de Salut Mar · Nota Legal | Política de Cookies | Accessibilitat