Agenda

 • Del 18 al 20 de juliol de 2018 - Jornades i Cursos

  “State of the art in the management Chronic Urticaria“

  Preceptorship Barcelona 2018 Striving and Building for Excellence in Immunodermatology

  La Dra. Giménez Arnau, adjunta del servei de Dermatologia de l’Hospital del Mar, coordina del 18 al 20 de juliol al PRBB, el Preceptorship Barcelona 2018 Striving and Building for Excellence in Immunodermatology adreçat a especialistes en la Urticària Crònica.

  més informació

 • Del 8 al 10 de novembre de 2018 - Jornades i Cursos

  Curs avançat d'imatge per RM múscul- esquelètic

  El Dr. Fernando Fernández, cap del servei de Diagnòstic per la Imatge del PSMAR, és l’organitzador local d’aquest curs que se celebrarà del 8 al 10 de novembre. Els temes que s’abordaran afecten a la medul·la òssia, maluc, pelvis, colze, lesions de l’esport, raquis, mà, turmell, peu, lesions d'estrès, espatlla, tumors ossis i de parts toves.

  més informació

 • 12 de juliol de 2018 - Jornades i Cursos

  IV Jornada ESIMar de difusió de la Recerca i la Innovació

  L’Escola Superior d'Infermeria del Mar organitza el proper 12 de juliol la IV Jornada ESIMar de Difusió de la Recerca i la Innovació, un espai d'intercanvi on professionals del PSMAR i persones vinculades exposaran, de forma molt breu, els seus projectes de recerca o tesis doctorals. 

  més informació

 • 28 de juny de 2018 - Actes

  Dona el millor de tu. Dona sang!

  L'últim dijous de cada mes al vestíbul de l'Hospital del Mar

  Si tens més de 18 anys, peses més de 50 quilos i tens 20 minuts, vine a donar sang al vestíbul de l'Hospital del Mar aquest dijous 28 de juny de 9 a 14 hores. No t’ho pensis! Cada dia es necessiten 1.000 donacions per atendre els malalts. Si aquest dijous no pots venir, pensa que a partir d’ara ens hi trobaràs l’últim dijous de cada mes en el mateix horari.

  més informació

 • 3 de juliol de 2018 - Jornades i Cursos

  Cap a un sistema orientat a la recuperació

  6a edició de la Jornada Nous reptes en Salut Mental i Addiccions

  L’INAD organitza la 6a edició de la seva jornada anual, enguany sota el títol Cap a un sistema orientat a la recuperació, que comptarà amb la participació del professor en Psiquiatria Larry Davidson, director del Yale Program for Recovery and Community Health, Department of Psychiatry, School of Medicine, Yale University. La jornada es farà el 3 de juliol a les 10.00 h a la Sala Josep Marull de l’Hospital del Mar.    

  més informació

 • Del 4 al 6 de juny de 2018 - Jornades i Cursos

  Segon curs Iberoamericà en actualització en Neurologia

  Del 4 al 6 de juny es farà aquest curs dirigit pels Drs. Rodrigo Rocamor, cap del Centre de Referència Nacional d’Epilèpsia Refractària de l’Hospital del Mar, i el Dr. Jaume Roquer, cap del servei de Neurologia de l’Hospital del Mar.  

  més informació

 • 31 de maig de 2018 - Actes

  Ajuda'ns a salvar vides, i vine a donar sang al vestíbul de l'Hospital del Mar!

  L'últim dijous de cada mes.

  Si tens més de 18 anys, peses més de 50 quilos i tens 20 minuts, vine a donar sang al vestíbul de l'Hospital del Mar aquest dijous 31 de maig de 9 a 14 hores. No t’ho pensis! Cada dia es necessiten 1.000 donacions per atendre els malalts. Si aquest dijous no pots venir, pensa que a partir d’ara ens hi trobaràs l’últim dijous de cada mes en el mateix horari.

  més informació

 • 10 de juny de 2018 - Actes

  Si caminar és saludable, fer-ho amb bastons -i amb bona companyia!- encara ho és més. 4a Marxa Nòrdica del PSMAR

  Promoguda per la Comissió Hospital Sense Fum, el programa La Mar de Saludable! i la Fundació Amics de l'Hospital del Mar

  En el marc del Programa La Mar de Saludable! el 10 de juny tornem a caminar plegats amb motiu del Dia Mundial contra el tabac i a favor del projecte “Un Respir al Càncer” de la Fundació Amics de l’Hospital del Mar, un projecte de suport a pacients amb càncer i els seus familiars. Amb l’objectiu de promoure bones pràctiques de salut, us animem a gaudir d’aquesta activitat, i mentre fem salut, desconnectar, divertir-nos i compartir. Tot seguit trobareu informació sobre els beneficis de practicar la marxa nòrdica, la fitxa tècnica de l’activitat i l’enllaç per inscriure-us!

  més informació

 • 25 de maig de 2018 - Actes

  XX Memorial Dr. Lino Torre

  20 anys que commemorarem amb una conferència sobre el Dr. Rafael Pulido Cuchi i l'activitat quirúrgica en el tren hospital número 20 de la Guerra Civil Espanyola

  El proper 25 de maig a les 12:00 hs es farà a la sala Josep Marull de l'Hospital del Mar el XX Memorial Dr. Lino Torre. En el marc del lliurament del XIX Premi Dr. Lino Torre a la Recerca Quirúrgica i per commemorar aquesta data tan especial, es comptarà amb la participació del Dr. Carlos Hervás de la Fundació – Museu d’Història de la Medicina de Catalunya, que impartirà la conferència El Dr. Rafael Pulido Cuchi y la actividad quirúrgica en el tren hospital número 20 durante la guerra civil española. A part del Premi Dr. Lino Torre, també es lliurarà el Premi al millor resident 2017 del servei de Cirurgia General.  

 • 8 de juny de 2018 - Jornades i Cursos

  III Jornades sobre ELA per a pacients, familiars i cuidadors

  Coneixement, consells i tallers pràctics

  La Unitat multidisciplinar d’ELA de l’Hospital del Mar i la Fundació Miquel Valls organitzen la III Jornada sobre ELA per a pacients, familiars i cuidadors el divendres 8 de juny al Campus Universitari Mar. La jornada vol proporcionar als pacients i els seus cuidadors coneixements i aprenentatges per augmentar el seu empoderament i contribuir en la millora del seu dia a dia i de les dificultats que provoca la malaltia.

  més informació

© 2006 - 2018 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat