Agenda

 • 24 de març de 2017 - Jornades i Cursos

  Jornada Actualització en Infermeria Quirúrgica: infecció relacionada amb l'assistència sanitària

  El 24 de març de 2017 s'organitza la Jornada Actualització en Infermeria Quirúrgica: infecció relacionada amb l'assistència sanitària, adreçada a tot el personal infermer i, de forma especial, als professionals de l'àrea quirúrgica. El temari, constantment actualitzat i amb noves aportacions, és evidentment una eina útil per al control, la prevenció i la vigilància de les infeccions.

  més informació

 • 3 de març de 2017 - Jornades i Cursos

  XX Jornada sobre el Càncer de Mama

  Amb el títol Decisió compartida en el diagnòstic i tractament del càncer de mama: de la teoria a la pràctica, la Jornada s'adreça als professionals de les diferents especialitats involucrades en la detecció precoç, el diagnòstic i el tractament del càncer de mama. Hi haurà una conferència introductòria, dues sessions de ponències i una taula rodona.

  més informació

 • 18 de gener de 2017 - Actes

  Menjar pensant en el cervell

  Nou cafè científic del cicle organitzat per l'IMIM amb la col·laboració de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona

  En aquest cas, el cafè es farà a la Biblioteca Barceloneta-La Fraternitat, el dia 18 de gener a les 16:00h, amb la participació de la Dra. Ana Rodríguez Campello, neuròloga de l'Hospital del Mar i investigadora del grup de recerca Neurovascular de l'IMIM, i el Dr. Emili Ros, endocrinòleg de l'Hospital Clínic i investigador principal del grup de recerca "Nutrición y Aterosclerosis" del CIBER Fisiopatología de la Obesidad y Nutrición, Instituto de Salud Carlos III.

  més informació

 • 10 de febrer de 2017 - Jornades i Cursos

  XXIV Simpòsium d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor

  Prehabilitació i recuperació intensificada en Cirurgia

  El 10 de febrer de 2017 es farà a la Sala Josep Marull el XXIV Simpòsium d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor, en què es parlarà de la rehabilitació multimodal o FastTrack.

  més informació

 • 13 de febrer de 2017 - Jornades i Cursos

  "Construint més aprenentatges, expandint més Coneixement"

  Jornada inaugural de l'Update Directiu 2017 d'UCF

  El 13 de febrer a les 15:30 hs a la sala Josep Marull es farà l'acte de presentació de la nova proposta de tallers per a directius i comandaments d’Unió Consorci formació (UCF) per al 2017. A l'acte hi participaran, entre altres, el Dr. Francesc Torralba i la Sra. Mercè Conangla que parlaran d'organitzacions ètiques i emocionalment ecològiques, així com el Dr. Jordi Varela que moderarà una taula de reconeguts professionals debatent sobre les comissions de pràctica clínica.

  més informació

 • Del 6 al 8 de febrer de 2017 - Jornades i Cursos

  XXIX Curs de Reanimació Cardiopulmonar. Suport vital Avançat

  Organitza el Servei d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor del PSMAR

  Amb tallers de simulació i escenaris optatius de simulació amb ecocardiografía i via aèria avançada. Curs acreditat pel Consell Català de Ressuscitació i avalat per la Societat Catalana d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor. Actualització Guies Reanimació Cardiopulmonar 2015 ERC.  

  més informació

 • Del 30 de gener al 3 de febrer de 2017 - Jornades i Cursos

  46è Curs intensiu sobre antibioticoteràpia Dr. L. Drobnic

  Directors Dr. Pere Saballs i Dr. Juan Pablo Horcajada

  Aquest curs aborda la terapèutica antimicrobiana des dels punts de vista de: farmacòlegs, microbiòlegs, clínics i farmacèutics i està dirigit a metges i farmacèutics intra i extrahospitalaris i d'Atenció Primària.

  més informació

 • 26 i 27 de gener de 2017 - Jornades i Cursos

  I Curs de Tractament de Plaques Calcificades i/o Complexes

  L'objectiu del present curs és aprofundir en el coneixement de les tècniques coadjuvants més importants per al maneig de lesions complexes durant l'intervencionisme coronari percutani: indicacions, contraindicacions, tècnica adequada, etc. La intenció és que sigui una reunió anual, amb seu itinerant, en què es puguin presentar i debatre entre tots les diferents opcions terapèutiques i els avenços que van sorgint. La Dra. Beatriz Vaquerizo, cap de secció de la Unitat d’Hemodinàmica de l’Hospital del Mar, és una de les codirectores del curs, que enguany se celebra els dies 26 i 27 de gener de 2017 a la sala Josep Marull de l’Hospital del Mar.

  més informació

 • 2 de desembre de 2016 - Actes

  "How genetics discoveries can prevent stroke" Conferència a càrrec de Jonathan Rosand, del Massachusetts General Hospital i la Universitat de Harvard.

  VII Conferència Alexander Fleming

  Amb motiu del Cicle de Conferències “Construint ponts entre la Recerca i la Salut”, el proper 2 de desembre comptarem amb la presència del Dr. Jonathan Rosand, Cap de la Divisió de Cures Neurocrítiques i Emergències Neurològiques i Director Mèdic de la Unitat de Cures Intensives de Neurociència del Massachusetts General Hospital (MGH) i professor de la Universitat de Harvard, que sota el títol "How genetics discoveries can prevent stroke” realitzarà la setena conferència d’aquest cicle a la sala Josep Marull de l'Hospital del Mar a les 13:00 hores. El Dr. Rosand és fundador del Consorci Internacional de Genètica de l’Ictus, que s'ha convertit en un referent mundial i el responsable de la majoria dels descobriments en la genètica de l'accident cerebrovascular. La seva visita coincideix amb la campanya de sensibilització que la Fundació ICTUS durà a terme divendres al matí al vestíbul de l’Hospital del Mar i amb La Marató de TV3, dedicada enguany a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

  més informació

 • Del 19 al 21 de gener de 2017 - Jornades i Cursos

  7è curs de Dermatosis Professionals

  Està dirigit a metges especialistes i residents en dermatologia, medicina del treball i alergiologia

  Del 19 al 21 de gener de 2017, es farà a Barcelona el 7è curs de Dermatosis Professionals. La seu del curs serà l'Hospital del Mar, i els membres del comitè organitzador són: el Dr. Pujol Vallverdú, cap del servei de dermatologia de l'Hospital del Mar, la Dra. Giménez Arnau, metgessa del mateix servei, i la Dra. Serra Pujadas, cap del servei de Salut Laboral.

  més informació

Campanyes internes

 • Pla d'igualtat del PSMar
 • Hospitals sense fum
 • Hospitals sostenibles

Xarxes socials

 • Twitter
 • Canal YouTube

© 2006 - 2017 Parc de Salut Mar · Nota Legal | Política de Cookies | Accessibilitat