Agenda

 • 9 d'octubre de 2017 - Jornades i Cursos

  IV Jornada sobre les persones ostomitzades

  El 9 d’octubre a les 10.00 hs a la sala Josep Marull, i amb motiu del Dia mundial del pacient ostomitzat, l’ACO Associació Catalana d’Ostomitzats, Oncolliga i l’Hospital del Mar organitzen la IV Jornada sobre les persones ostomitzades, amb l’objectiu que aquestes, els seus familiars i els professionals sanitaris comparteixin experiències.

  més informació

 • 2 de juny de 2017 - Jornades i Cursos

  Jornada de bones pràctiques de transparència en salut a la ciutat de Barcelona

  El dia 2 de juny a les 9:00 h a la Sala Marull se celebrarà aquesta jornada en la que hi haurà una conferència a càrrec de Josep Mir de la Comissió de Garantia d’Accés a la Informació Pública (GAIP) i una taula de bones pràctiques en transparència amb la presentació de l’estat de situació en diferents àmbits.

  més informació

 • 27 i 28 de maig de 2017 - Jornades i Cursos

  "El part a l'aigua". Curs amb Barbara Harper, especialista mundial en aquest tipus de part.

  El 27 i 28 de maig es fa a la Sala Josep Marull de l’Hospital del Mar el curs “El part a l’aigua”, impartit per Barbara Harper, referent mundial amb una àmplia trajectòria professional en aquest tipus de part. El curs abordarà el perquè i el com integrar la cura maternal en la immersió a l'aigua, els beneficis que tenen aquests tipus de parts, el maneig i la prevenció de complicacions, els darrers estudis realitzats i la diferència entre motius controversiales i absoluts en les contraindicacions del parir a l’aigua. 

  més informació

 • 26 de maig de 2017 - Actes

  XIX Memorial Dr. Lino Torre. Conferència sobre Medicina exponencial a càrrec del Dr. José Ignacio Hernández Medrano, neuròleg de l'Hospital Ramón y Cajal

  XVIII Premi Dr. Lino Torre a la Recerca Quirúrgica

  El proper 26 de maig a les 12:30 hs es farà a la sala Josep Marull de l'Hospital del Mar el XIX Memorial Dr. Lino Torre. En el marc del lliurament del XVIII Premi Dr. Lino Torre a la Recerca Quirúrgica es comptarà amb la participació del Dr. José Ignacio Hernández Medrano, neuròleg de l'Hospital Ramón y Cajal de Madrid, que impartirà la conferència Medicina exponencial. Aquest any, a part del Premi Dr. Lino Torre, també es lliurarà el Premi al millor resident 2016 del servei de Cirurgia General.

 • Del 29 de maig al 2 de juny de 2017 - Jornades i Cursos

  LXIII Curs de Citologia Hematològica per a Hematòlegs

  Escola de Citologia Hematològica Soledad Woessner - Parc de Salut MAR

  Del 29 de maig al 2 de juny de 2017 se celebra la seixanta-tresena edició del Curs de Citologia Hematològica per a Hematòlegs organitzat per l'Escola de Citologia Hematològica Soledad Woessner - Parc de Salut MAR.

  més informació

 • 19 de maig de 2016 - Jornades i Cursos

  11a Jornada de la Unitat del sòl pelvià. Embaràs, part i sol pelvià

  La Unitat del sòl pelvià organitza aquesta jornada que se celebrarà el 19 de maig a la Sala Josep Marull de l’Hospital del Mar i que coordinen les Dres. Maite Castillo i Elisabeth del Amo, del servei d’Obtestrícia i Ginecologia. Enguany aquesta edició se centrarà en l’embaràs i el part.

  més informació

 • 5 de maig de 2017 - Jornades i Cursos

  III Curs d'actualització en malalties respiratòries

  Organitzat pel servei de Pneumologia de l'Hospital del Mar

  El servei de Pneumologia de l'Hospital del Mar organitza, a través de la Fundació Catalana de Pneumologia (FUCAP), el tercer Curs d'actualització en malalties respiratòries. El curs, que es farà el 5 de maig a la sala Josep Marull de l'Hospital del Mar, està adreçat a metges d’atenció primària i d’especialitats mèdiques que tenen la responsabilitat d’atendre els pacients amb malalties respiratòries.

  més informació

 • 2 de maig de 2017 - Jornades i Cursos

  Curs Pre-Congrés Internacional sobre Histeroscòpia Quirúrgica Ambulatòria

  El proper 2 de maig, en el marc del primer Congrés Internacional sobre Histeroscòpia organitzat pel Dr. Haimovich, metge adjunt del servei d’Obstetrícia i Ginecologia de l’Hospital del Mar, es durà a terme el Curs Pre-Congrés Internacional sobre Histeroscòpia Quirúrgica Ambulatòria. Es tracta d’un Workshop amb capacitat per a 6 alumnes que realitzaran les cirurgies en primera persona, tutelats per professors de renom internacional com el Dr. Bettochi o Dr. Gubbini, entre d'altres. La resta de participants podran seguir les cirurgies en directe a través de videoconferència a la Sala d'Actes del mateix recinte (CAP Poble Nou), amb casos comentats per part dels organitzadors i la possibilitat d'interaccionar amb els cirurgians.

  més informació

 • Del 2 al 5 de maig de 2017 - Jornades i Cursos

  Congrés Mundial sobre Histeroscòpia 2017

  El Dr. Sergio Haimovich, metge adjunt del servei de Ginecologia de l’Hospital del Mar, és el President del primer Congrés Global sobre Histeroscòpia que se celebrarà del 2 al 5 de maig. El Congrés Mundial sobre Histeroscòpia oferirà als assistents una gran varietat d'oportunitats per a la difusió, discussió i debat de les novetats i informacions més rellevants sobre els procediments en Histeroscòpia amb especial èmfasi en els procediments de consulta, la informació científica més recent sobre la patologia de la cavitat endometrial i amb un clar focus d'interès en miomes, la fertilitat i ART (Tecnologia de Reproducció Assistida). Durant les sessions els assistents tindran l'oportunitat de formular preguntes als ponents.

  més informació

 • 31 de març de 2017 - Jornades i Cursos

  "La prevenció del càncer de còlon i recte de Barcelona. Parlen els protagonistes"

  Jornada al Recinte Modernista de Sant Pau amb motiu del Dia Mundial contra el càncer de còlon i recte a la ciutat de Barcelona

  El proper 31 de març tindrà lloc el Dia Mundial contra el càncer de còlon, una malaltia freqüent a partir dels 50 anys. És el segon càncer més freqüent entre les dones i el tercer entre els homes, i s'estima que es diagnostiquen 5.000 casos nous a Catalunya cada any. És la segona causa de mort per càncer al nostre país (2.100 anuals), i la majoria es produeixen en persones de més de 54 anys.

  més informació

Campanyes internes

 • Pla d'igualtat del PSMar
 • Hospitals sense fum
 • Hospitals sostenibles

Xarxes socials

 • Twitter
 • Canal YouTube

© 2006 - 2017 Parc de Salut Mar · Nota Legal | Política de Cookies | Accessibilitat