Agenda

 • 28 de febrer de 2017 - Actes

  L'Hospital del Mar amb el Dia Mundial de les Malalties Minoritàries

  Fem pinya, fem recerca

  Sota el lema "Fem pinya, fem recerca", el 28 de febrer se celebra la desena edició del Dia mundial de les malalties minoritàries. Enguany, la 9a jornada organitzada amb motiu d’aquest dia a l’Hospital Sant Joan de Déu posarà l'accent en "La recerca", en el paper fonamental que té la investigació bàsica i clínica per un millor coneixement i tractament d'aquestes malalties de baixa prevalença.

  més informació

 • 21 de març de 2017 - Actes

  Jornada de Portes Obertes Residents 2017

  A l'Hospital del Mar

  El dimarts 21 de març se celebrarà la cinquena Jornada de Portes Obertes Residents 2017, organitzada per la Comissió de Docència del PSMAR i adreçada als futurs residents que enguany han de triar centre en el qual iniciar la seva trajectòria formativa i professional. En els nostres hospitals els oferim una formació avançada en l'àmbit assistencial, docent i de recerca, i els hi ho volem donar a conèixer d'una manera propera i directa mitjançant aquesta Jornada de Portes Obertes. El PSMAR actualment té acreditades un total de 81 places de formació d'especialistes de 37 especialitats en ciències de la salut.

  més informació

 • 26 de maig de 2017 - Convocatòria Premis

  Memorial Dr. Lino Torre

  Premi Dr. Lino Torre a la recerca quirúrgica

  El 26 de maig de 2017 s'atorgarà el Premi Dr. Lino Torre a la recerca quirúrgica. El premi està destinat a reconèixer els professionals de Cirurgia General que hagin publicat un treball d'investigació en la literatura mèdica, durant l'any natural precedent al de l'atorgació del premi. La data límit per a presentar els treballs és el 15 d'abril de 2017. Trobareu més informació en el document adjunt.

  més informació

 • Del 2 al 5 de maig de 2017 - Jornades i Cursos

  Congrés Mundial sobre Histeroscòpia 2017

  El Dr. Sergio Haimovich, metge adjunt del servei de Ginecologia de l’Hospital del Mar, és el President del primer Congrés Global sobre Histeroscòpia que se celebrarà del 2 al 5 de maig. El Congrés Mundial sobre Histeroscòpia oferirà als assistents una gran varietat d'oportunitats per a la difusió, discussió i debat de les novetats i informacions més rellevants sobre els procediments en Histeroscòpia amb especial èmfasi en els procediments de consulta, la informació científica més recent sobre la patologia de la cavitat endometrial i amb un clar focus d'interès en miomes, la fertilitat i ART (Tecnologia de Reproducció Assistida). Durant les sessions els assistents tindran l'oportunitat de formular preguntes als ponents.

  més informació

 • 24 de març de 2017 - Jornades i Cursos

  Jornada Actualització en Infermeria Quirúrgica: infecció relacionada amb l'assistència sanitària

  El 24 de març de 2017 s'organitza la Jornada Actualització en Infermeria Quirúrgica: infecció relacionada amb l'assistència sanitària, adreçada a tot el personal infermer i, de forma especial, als professionals de l'àrea quirúrgica. El temari, constantment actualitzat i amb noves aportacions, és evidentment una eina útil per al control, la prevenció i la vigilància de les infeccions.

  més informació

 • 17 de març de 2017 - Jornades i Cursos

  I Jornades de Treball Social PSMAR: eines per a l'abordatge de la complexitat

  Amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Treball Social, us convidem a la I Jornada de Treball Social del PSMAR que sota el lema “Eines per l’abordatge de la complexitat” es celebrarà el dia 17 de març de 2017 a la sala Marull de l’Hospital del Mar.

  més informació

 • 3 de març de 2017 - Jornades i Cursos

  XX Jornada sobre el Càncer de Mama

  Amb el títol Decisió compartida en el diagnòstic i tractament del càncer de mama: de la teoria a la pràctica, la Jornada s'adreça als professionals de les diferents especialitats involucrades en la detecció precoç, el diagnòstic i el tractament del càncer de mama. Hi haurà una conferència introductòria, dues sessions de ponències i una taula rodona.

  més informació

 • 18 de gener de 2017 - Actes

  Menjar pensant en el cervell

  Nou cafè científic del cicle organitzat per l'IMIM amb la col·laboració de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona

  En aquest cas, el cafè es farà a la Biblioteca Barceloneta-La Fraternitat, el dia 18 de gener a les 16:00h, amb la participació de la Dra. Ana Rodríguez Campello, neuròloga de l'Hospital del Mar i investigadora del grup de recerca Neurovascular de l'IMIM, i el Dr. Emili Ros, endocrinòleg de l'Hospital Clínic i investigador principal del grup de recerca "Nutrición y Aterosclerosis" del CIBER Fisiopatología de la Obesidad y Nutrición, Instituto de Salud Carlos III.

  més informació

 • 13 de febrer de 2017 - Jornades i Cursos

  "Construint més aprenentatges, expandint més Coneixement"

  Jornada inaugural de l'Update Directiu 2017 d'UCF

  El 13 de febrer a les 15:30 hs a la sala Josep Marull es farà l'acte de presentació de la nova proposta de tallers per a directius i comandaments d’Unió Consorci formació (UCF) per al 2017. A l'acte hi participaran, entre altres, el Dr. Francesc Torralba i la Sra. Mercè Conangla que parlaran d'organitzacions ètiques i emocionalment ecològiques, així com el Dr. Jordi Varela que moderarà una taula de reconeguts professionals debatent sobre les comissions de pràctica clínica. Les comissions de millora de la pràctica clínica són iniciatives professionals que tenen com a objectiu augmentar el valor de l'activitat assistencial, a partir del coneixement de la realitat interna de cada institució sanitària i en base a l'evidència contrastada.

  més informació

 • 10 de febrer de 2017 - Jornades i Cursos

  XXIV Simpòsium d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor

  Prehabilitació i recuperació intensificada en Cirurgia

  El 10 de febrer de 2017 es farà a la Sala Josep Marull el XXIV Simpòsium d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor, en què es parlarà de la prehabilitació multimodal o FastTrack.

  més informació

Campanyes internes

 • Pla d'igualtat del PSMar
 • Hospitals sense fum
 • Hospitals sostenibles

Xarxes socials

 • Twitter
 • Canal YouTube

© 2006 - 2017 Parc de Salut Mar · Nota Legal | Política de Cookies | Accessibilitat